One.com

One.com är en innovativ leverantör av webbhosting-tjänster. One.com (B-one) etablerades 2002 i Danmark och är idag en av de ledande aktörerna i Europa vad gäller domännamn och webbhosting.

Sedan grundandet av One.com (B-one) 2002 av Jacob Jensen, har One.com haft en konstant tillväxt och har i dag mer än 1 000 000 kunder i 149 länder.

Perfect Sense AB

Perfect Sense AB är en återförsäljare av domännamn. Vi erbjuder en komplett svit av domännamntjänster vilket inkluderar registrering av domännamn, överföring av domännamn, domännamnsförnyelse.

BALLOU Internet Services AB

Ballou grundades 1997 och består idag av 19 medarbetare. Drifthall och kundtjänst finns i Karlskrona, dessutom finns ett försäljningskontor i Malmö. Våra kunder finns över hela landet och vi driftar webbplatser för både stor och liten. Du väljer själv mellan olika driftlösningar – det är ditt behov som styr.

Domanregister.se

Se lediga domännamn nu, domänregistrering och köpa domännamn, se domän och registrera domän billigt nu.

Vi är ett Svenskt företag med servrar placerade i Sverige, bra för Googlesökning.

Här kan ni registrera och köpa ert nya domännamn billigt till er hemsida. Ni kommer själva att stå som ägare. Låt oss ta hand om samtliga era domännamn genom att göra flytt/transfer till oss.

Vi registrerar domännamn i de flesta tillgängliga toppdomäner (både generiska och landsdomäner, saknar ni någon: fråga support).

Oderland Webbhotell AB

If you don’t have to worry about the server side of your website at all, then we’ve done our job well. Since 1998, Oderland has been delivering premium web hosting services to companies who value our state-of-the-art technology and support that goes the extra mile.

We’re located in the heart of Gothenburg with a separate data center at the edge of the city. Being right in the city-center allows us to be available to you, our customers.

AB Name ISP

Name ISP är en svensk domännamnsregistrar med placering i Göteborg. Företaget har varit verksamt sedan 2003 och är specialiserat på global domänregistrering och support. Tillsammans har vi som jobbar här över 50 års branscherfarenhet.

Loopia

Loopia är ett av Sveriges största och ledande webbhotell, med utmärkelser som "Sveriges bästa webbhotell" i tidskriften Internetworld. Vi har bedrivit vår verksamhet sedan 1999 och finns idag i både Sverige, Norge och Serbien, och erbjuder också våra produkter och tjänster till övriga länder via loopia.com.

Ett av ledorden i vår verksamhet är och har alltid varit att effektivisera och automatisera vår infrastruktur för att skapa maximal effektivitet, utan att för den skull ge avkall på snabb support och mänsklig kontakt. På detta sätt lyckas vi bibehålla ett litet företags flexibilitet och personliga service, samtidigt som vi kan erbjuda de möjligheter och den trygghet som ett stort företag ger.

Ascio

Ascio has been successfully providing domain management services almost since the industry began. Throughout that time our service offering has been based on four principles - One connection, All TLDs, Reseller Support, and Domain Management.

Crossnet AB

Crossnet är ett svenskt IT-företag med huvudkontor i Stockholm. Vi tror på nära relationer med våra kunder och samarbetspartners för att kunna erbjuda de bästa lösningarna inom Cloud Hosting och Konsulting.

Crystone

Crystone är idag ett av nordens ledande tjänsteföretag inom webbhotell och hosting, med rötter och huvudkontor i Stockholm. Vi har även lokalkontor i Miami, USA och Manchester, England.
Våra kunder finns över hela världen och är såväl privatpersoner, föreningar och företag, i alla storlekar. Med 17 års erfarenhet i branschen ligger vår fokus på att leverera ett brett urval av mogna och attraktiva produkter, tjänster och hög service.
Genom en hög teknisk kompetens, tillgänglighet och konkurrenskraftiga priser har vi säkrat våra kunders miljöer och satsningar, i flera världsdelar, varje dag.

Forss Webservice AB

Web hosting and domainnames since 1998. We also work with virtual servers, server hosting, co location, antivirus, Office 365, Windows Server, Dell computers, web development, webdesign, e-mail and online backup.

Based in Katrineholm (region Katrineholm Flen Vingåker), Sweden.

Gotanet

Gotanet är genom moderbolaget Leissner Data certifierad registrar för .SE - Hosting, Domäner, Webbhotell mm.
Leissner Data är ett av Sveriges äldsta dataföretag och har levererat innovativa kommunikationslösningar sedan 1969.

Tele2 Sverige AB

Tele2 Sverige AB är en ackrediterad registrar för den svenska toppdomänen .se. Det betyder att du kan registrera en egen domän via oss, t ex dittforetag.se eller dittnamn.se. Du kan även flytta en befintlig domän till Tele2 från en annan leverantör.

Excedo Networks AB

Excedo hjälper företag att säkra och skydda sina varumärken och företagsnamn såväl traditionellt som digitalt. I kombination med tekniska drifts-, säkerhets- och bevakningstjänster möjliggör vi kontroll, tillgänglighet och skydd för bolagets digitala närvaro och identitet samt varumärken.

BuildIT AB

BuildIT har sedan 1995 registrerat domäner för företag av alla storlekar. Vi har enmansföretag som kunder men hanterar också domäner för börsnoterade internationella koncerner. Vi är ackrediterade registrarer för flera toppdomäner och registrerar övriga genom samarbeten med noga utvalda partners över hela världen. Allt för att säkerställa att du slipper bekymmer med din domänportfölj och att den hålls intakt, korrekt och säker.